Hääilta

Tulevat hääparit - tämä ilta on teitä varten!

Hääiltana pääsette tutustumaan Liedon Vanhalinnan ihastuttaviin juhlatiloihin. Tilat ovat usein hääjuhlan suunnittelun lähtökohta ja Liedon Vanhalinnan juhlatilat tarjoavat tilat isompiin ja pienempiin häihin. Illan aikana tehtyihin varauksiin - 10% alennus.

Åbo Catering hoitaa hääjuhlaan tarjoilun sekä taitavan ja iloisen henkilökunnan. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme. Hääjuhlamenu suunnittellaan asiakkaan kanssa teidän toiveitanne kuunnellen.

Hääkakkutrendejä esittelee Leipomo-konditoria Bake 'n Caken ihastuttavat leipurikondiittorit. Mikäli toiveissa on muutakin kuin perinteistä kermatäytekakkua, niin näiltä ammattilaisilta saat ideioita ja ehdotuksia hääkakun koristeluista sekä makuyhdistelmistä.

Kukkakoristelu on tärkeä osa kaikissa juhlissa. Erilaiset tunnelmat syntyvät eri elementeillä ja väreillä sekä ilmentävät juhlijoiden persoonaa. Taitava floristi Johanna Lassila-Help kertoo lisää koristeluista sekä hääkimppujen trendeistä.

Kaiken kauniin ikuistaa kuviksi taitava valokuvaaja. Hääillassa esittäytyy JS Photography. Kuvaaja Jarnolla on erinomainen kyky ikuistaa juhlan tärkeitä hetkiä ja tunnelmia.

Tapaamisiin Liedon Vanhalinnassa!

Lisätiedot tapahtumasta:
Vanhalinna, vanhalinna@utu.fi, 010 292 7090
Åbo Catering, tilaukset@abocatering.fi, 050 300 0032

Hääilta | Vanhalinna

Virhe

Sivustolla tapahtui odottamaton virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.